Testament Rec. info, cd- és pólórendelések a Webshop menüpontból, kérdések a következő email címen: info@testamentrec.hu
Rólunk bővebben:
 

Altare (Ali):
Már elég korán (11-12 éves koromban) megismerkedtem a hip-hop zenével, köszönhetően akkori barátaimnak. Az első kedvencek, az akkor még számomra elfogadhatóbb muzsikát készítő LL Cool J (Mr. Smith), a Mobb Deep és Nas Stillmatic CD-je inspirált, hogy komolyabban foglalkozzam ezzel a zenei irányzattal.
Elkezdtem írogatni, először csak foszlányokat, sorokat, majd ezek idővel bővültek és komolyabb tartalom került a sorok mögé. Kb. 2-3 éve próbálkozom szövegeim előadásával, de még úgy érzem, fejlődnöm kell, és ebben kapok nagy segítséget TM-től és az egész Testament Rec-től. Sokat köszönhetek még barátaimnak, a Vizitorz csapatnak.
Azt vallom, hogy a zene, amit csinálok, minél kiismerhetetlenebb legyen, tartogasson meglepetést mind szövegvilágban, mind rímtechnikában, mind előadásmódban és a hallgatókat gondolkozásra késztesse. Erre törekszem és ezért próbálok még fejlődni.
Albumok: Gólyakalifa EP (2005)
Testament Rec. - Szövetség LP (2005)
Riddler + Altare - 2 EP (2006)
 

Pheta:
Héjjóazénnevem Propheta, eklektikus dialektika társult mellém, és társultam én is a szövetséghez...
Szóval az úgy kezdődött, hogy egy valamire való bójgrúphoz legalább öt tag kellett - mondta magában TM -, és megbízta Riddlert, aki megkeresett egy nagyon kedvező szerződéssel, ami végtelenített szolibérletre és egy örökérvényű mindenhová érvényes diszkóbelépőre is kiterjedt... Ennek ellenállni képtelen voltam és felvettem a küldetést.
Első igazi rapélményeim, mint szokásos sablonduma a yoemtívirepszhez, a magyar előadók közül meg az ájdabölemszi /törökbálinti katlan, meglehetősen beszámíthatatlan állapot/ formációhoz kapcsolódnak.
Gyors lemezjátszó-beszerzés, Mos Def meg német ándergránd instruk, kezdetleges rappek sűrű rakétaindítások közepette. Hát valahogy így kezdődött.
Aztán egy nagyon fontos esemény történt, ami megalapozta a szövegvilágom és az életről való gondolkodásomat is. Megismerkedtem a keresztény tanításokkal az emberről, az Istenről, a Yo Hírről és magamévá tettem. Ez egy alap, amire mindenkor építeni fogok. A Testament Rec ezeknek a gondolatoknak a startpályája.
Elsősorban lírikusnak tartom magam, nem "tanításszerűek" a reppeim, inkább arról szólnak, hogy én mit és hogyan látok és ezek hogyan függnek össze a hitemmel. A krú tehát mozgásban van, legyetek figyelemmel.
Albumok: Tág Tér EP (2005)
Testament Rec. - Szövetség LP (2005)
 

Riddler:
2001 tájékán kezdtem komolyabban foglalkozni zenével, szövegírással és bár akkor már voltak próbálkozások, komolyabb hanganyag 2004 nyarán született, miután egy szóló számommal bekerültem egy tehetségkutató verseny döntőjébe (bár helyezést nem értem el).
Ezután készült el a Szavak ereje című kisalbum, amit itthon vettem fel, Marsall barátom segítségével. Ezt az albumomat mutattam meg TM-nek, ennek kapcsán lettem végül is harmadikként tagja a Testament Recordsnak.
Részemről a zene és a szövegírás üzenet a hallgatónak, illetve a saját érzéseim kifejezése, erre használom, ezért van a zene. Ez modern költészet. Értünk van a zene, mi pedig a zenéért és nyitottnak kellenni mindenféle stílusra - én is ilyennek vallom magam.

Albumok:
Fény LP (2006)
Testament Rec. - Szövetség LP (2005)
Riddler + Altare - 2 EP (2006)

KORRIDOR (2008)
 

Spine:
'98 körül csapott meg a hip hop zene hulláma, és utána teljesen magával ragadott. Először persze én is csak hallgattam, de egy év után elkezdtem próbálkozni és gyakorolni.
Komáromban, ahol élek, egyik barátommal nyitottunk egy csapatot, és hát kisebb-nagyobb próbálkozások, egy-két szám összejött, de különböző okok miatt felbomlott a társulat. Ezután szólóba kezdtem, csináltam zenéket, illetve Miksa barátom is kreált nekem jó pár zenét. Voltam tehetségkutatókon, egyiken 3. helyezést értem el, a másik kettőben pedig bejutottam a döntőbe.
2004-ben bekerültem a Testament Recordsba és ettől kezdve TM és Riddler csinálja a zenémet. Albumom még nem jött ki, de ezt azzal magyarázom, hogy talán most "értem" meg arra, hogy olyat dobjak ki a kezemből, amire azt mondom, hogy igen, ez jó!
A zenével megpróbálom magamat kifejezni és olyan dolgokat írni bele, amik engem zavarnak, vagy éppen örömet okoznak. Nálunk az érdekesség, hogy mindhárman ugyanolyan, de egyben eltérő gondolkodásúak vagyunk és a stílusunk is teljesen más. De mégis együtt vagyunk és ezért fűszeres a TESTAMENT!
Albumok: Testament Rec. - Szövetség LP (2005)
 

TM:
A Testament Records az én ötletem volt, még a Fürkésző Elemek létezése idején, egy mellék labelként, ami utólag a saját projectem lett. A lényege, mint a legtöbb labelnek, hogy összegyűjtsem a hozzám hasonló stílusirányzatú előadókat.
A label két taggal kezdett el aktívan működni, elsőként Spine csatlakozott, majd nem sokkal utána Riddler követte. 2004 év végéig ők bizonyultak a legjobbaknak a kezdő MC-k köréből, vagyis vannak még jópáran, akiknek megvan a tehetségük, de az számomra még nem elég.
A tehetségen kívűl ide több kell: céltudatosság, elszántság, hitelesség, hűség, kölcsönös tisztelet, stb. Vagyis a mottónk: "ha ide belépsz, nincs visszaút, csak holtan távozhatsz, de ha köztünk maradsz, akkor is készűlj fel a halálra, de legalább nem név nélkül halsz meg" - azaz mondhatjuk, hogy a Testament Rec. tagjai aláírták a halálos végrendeletüket, persze átvitt értelemben. Bár...
Albumok: Földi Pokol LP (2004)
Testament Rec. - Szövetség LP (2005)